Öljymaalaus haltuun - verkkokurssi

Tällä kurssilla opit öljymaalauksen perusteet kattavasti. Kurssi sisältää mielenkiintoisen teoriaosuuden, viikoittain ilmestyvät tehtävät sekä runsaasti lisämateriaalia, vinkkejä ja ideoita. Kurssi on kuvitettu upeilla, inspiroivilla kuvilla.

KURSSIN KESTO: 8 viikkoa

KURSSIN HINTA: 187 €

Kurssin oppiaineisto on ammattitasoa. Sisältö on kuitenkin hyvin selkeä ja helppotajuinen. Aikaisempaa maalauskokemusta ei tarvita!

Liity kurssille: https://button.finqu.com/tag/RdoANbRqAe93/buy

Akryylimaalaus haltuun - verkkokurssi

Tällä kurssilla opit akryylimaalauksen perusteet kattavasti. Kurssi sisältää mielenkiintoisen teoriaosuuden, viikoittain ilmestyvät tehtävät sekä runsaasti lisämateriaalia, vinkkejä ja ideoita. Kurssi on kuvitettu upeilla, inspiroivilla kuvilla.

KURSSIN KESTO: 6 viikkoa

KURSSIN HINTA: 159 €

Kurssin oppiaineisto on ammattitasoa. Sisältö on kuitenkin hyvin selkeä ja helppotajuinen. Aikaisempaa maalauskokemusta ei tarvita!

Liity kurssille: https://button.finqu.com/tag/3oJrMe5GrNe9/buy

Akvarellikurssi

Tällä kurssilla opit akvarellimaalauksen perusteet kattavasti. Kurssi sisältää mielenkiintoisen teoriaosuuden, viikoittain ilmestyvät tehtävät sekä runsaasti lisämateriaalia, vinkkejä ja ideoita. Kurssi on kuvitettu upeilla, inspiroivilla kuvilla.

KURSSIN KESTO:  5 viikkoa

KURSSIN HINTA :139 €

Liity kurssille: https://button.finqu.com/tag/a9068ky7rb3R/buy

Taide Rahaksi

Pohditko, elääkö taiteella? Suunnitteletko kokopäiväiseksi taiteilijaksi ryhtymistä, mutta alku ja toimeentulo pelottaa? Harrastatko maalausta ja kaipaat lisätuloja? Tässä katsauksessa saat tiedot oman taiteen myymisestä.

KURSSIN KESTO: 5 viikkoa

KURSSIN HINTA: 247 €

Liity kurssille: https://button.finqu.com/tag/5moAPdYjA90Z/buy